Educa Caillou Renkler Çocuk Oyunu

EDU15035 /

GÜVENLİ
ALIŞVERİŞ
HIZLI
TESLİMAT

 Listeme Ekle
Ürünü Paylaş:

Bu puzzle oyun seri sayesinde minikler Caillou ve arkadaşları eşliğinde renkler ile tanışacaklar.
 
* Farklı renkleri ayırt edebilmeyi ve sınıflandırabilmeyi öğretir.
* Günlük hayattaki nesnelerle renkleri tanıtır.
* Nesneler baskın renkleri ile karşılaştırabilmeyi öğretir.
Her biri 7 parçadan oluşan 6 renk puzzle olmak üzere 42 parça'dan oluşur.
* 3-4 yaşındaki çocukların kullanımı için uygundur.
* 1-4 oyuncu ile oynanabilir.
 
Oyun Hakkında :
 
1 Oyuncu
Tek oyuncu için; çocuk her bir parçayı uygun renklerin etrafına takarak farklı karakterlerin puzzle'larını tamamlayacaktır. Nesnelerin ve renklerin öğretilmesinde bir yetişkin yardımcı olabilir.
 
1'den fazla oyuncu 
 
"Hangi Renk?"Oyunu 
Parçaları büyük olan 6 ana karakter kartı oyuncular arasında eşit olarak dağıtılır. Kalan parçalar içi görünmeyen bir torbaya konulur. Bir yetişkin torbadaki parçaları teker teker çeker ve oyuncular da çekilen parça kendi renklerine uyuyorsa kendilerine verilen ana karttaki rengi yüksek sesle söyleyerek parçayı ister.
Puzzle'ını ilk tamamlayan oyuncu oyunu kazanır.
 
Hafıza Oyunu 
Bu oyun çocuğun renkleri iyi bir şekilde öğrenmesinde etkilidir ve hafızayı güçlendirecek bir oyundur. Her oyuncuya ana karakter kartları dağıtılır. Kalan parçalar resimli yüzeyleri kapalı olacak şekilde ters çevrilerek masanın üzerine yerleştirilir. Her oyuncu sırasıyla bir parçayı çevirir; eğer çıkan renk elindeki karakterin rengine uyuyorsa parçayı alabilir ve oyuna devam eder. Eğer parça uymuyorsa parçayı yine ters çevirerek masaya bırakır ve sıra diğer oyuncuya geçer. Puzzle'ını ilk tamamlayan oyuncu oyunu kazanır.
 
"Kim daha Hızlı?" Oyunu
Ana karakterler kartı oyunculara dağıtılır. Kalan parçalar bütün oyuncuların uzanabileceği şekilde resimli yüzeyleri ters olarak masanın üzerine yerleştirilir. "Başla!" komutuyla oyuncular parçaları teker teker çevirmeye başlarlar ve kendi ana karakter renklerini hızlı bir şekilde ararlar. Çevirdiği parça kendisine uygun olan oyuncu parçasını alıp puzzle'ına birleştirir, ancak uymuyorsa yine ters çevirerek masaya bırakır. Puzzle parçalarını ilk tamamlayan oyuncu oyunu kazanır.